Groepspraktijk Bachlaan – Bunschoten
Header afbeelding
Groepspraktijk Bachlaan
Chopinstraat 2B 3752 HR
Bunschoten

Welkom bij Groepspraktijk Bachlaan


Algemene informatie

Om ervoor te zorgen dat de Groepspraktijk én het gezondheidscentrum een veilige omgeving blijft voor IEDEREEN, vragen wij u om ALTIJD telefonisch contact met ons op te nemen voor ALLE zorgvragen.

Heeft u het vermoeden dat u een blaasontsteking heeft, dan graag ook eerst telefonisch overleg met de assistente voordat u naar de praktijk komt om ter controle uw urine in te leveren.

Veel zaken kunt u tegenwoordig ook online regelen via onze website en het patiëntenportaal. Meldt u zich hiervoor aan via onze website www.bachlaan.nl

N.B. Ook voor het bloedprikken bij het Meander dient eerst een afspraak gemaakt te worden, via www.meandermc.nl/bloedprikken of 033- 850 8400


50-jarig jubileum!

Vrijdag 31 maart bestaat onze Groepspraktijk Bachlaan 50 jaar. Omdat wij dit met elkaar gaan vieren zijn wij die dag vanaf 14.30 uur alleen bereikbaar voor spoedgevallen.


Wijziging POH-somatiek

Vanaf 31 maart vertrekt Nettie als praktijkondersteuner.
Francijn start 3 april als praktijkondersteuner binnen onze praktijk.


Vacature doktersassistent(e)

Binnen onze praktijk hebben wij een vacature voor een doktersassistent(e). Meer informatie over deze functie vind onder deze link doktersassistent(e).


Co-assistent

In het kader van haar opleiding tot arts, zal co-assistent Anne Marije Broekhoven van 16 januari tot 7 april 2023 enkele weken meewerken in de praktijk van dr. van Soelen en dr. Udo. Vindt u haar aanwezigheid tijdens het spreekuur bezwaarlijk dan bent u vrij dit kenbaar te maken.


Afspraak maken via het patiëntenportaal

Vanaf eind juni 2022 is het mogelijk om op bepaalde dagen en tijdstippen via het patiëntenportaal een fysieke afspraak te maken bij één van onze huisartsen. Wilt u hierbij duidelijk omschrijven wat de reden is waarom u een afspraak wilt maken? Afspraken voor een ingreep of een dubbele afspraak kunnen niet gemaakt worden via het portaal. Hiervoor vragen wij u telefonisch contact op te nemen met onze assistentes om dit in te plannen.


Wachttijden telefoon

Wij hebben te maken met een enorme drukte aan de telefoon. De wachttijden kunnen hierdoor langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij vragen om uw begrip hiervoor. Onze assistentes en huisartsen doen dagelijks hun uiterste best om u optimaal van dienst te kunnen zijn.


Aanmaken patiëntenportaal

Tegenwoordig kan er gebruik gemaakt worden van een patiëntenportaal. Hiervoor moet voor elke patiënt een eigen emailadres zijn. Dus voor kinderen moet een eigen mailadres aangemaakt worden (voorbeeld: mamavangeert@gmail.com)

Als dit gedaan is, graag even bellen met de praktijk. Dan kunnen wij voor u een account aanmaken. Dat gaat sneller en eenvoudiger dan dit doen via de website.


Huisarts in opleiding

Gitta Veen, huisarts in opleiding, werkt vanaf september 2022 voor een jaar mee met de artsen in onze praktijk.


Algemeen

Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.


Nieuwe patiënten

Op dit moment hebben wij nog een wachtlijst voor nieuwe patiënten. Inwoners die zich als patiënt bij een huisarts aan willen melden kunnen dit ook doen bij Wij huisartsen (voorheen Quin Dokters). Deze praktijk heeft een locatie in Bunschoten-Spakenburg op de Koningin Wilhelminastraat 32. Op de site van Wij dokters vindt u meer informatie.