Afspraken – Groepspraktijk Bachlaan – Bunschoten
Header afbeelding
Groepspraktijk Bachlaan
Chopinstraat 2B 3752 HR
Bunschoten

Afspraken

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. U moet hiervoor altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt online een een afspraak inplannen of door de praktijk bellen op telefoonnummer 033-2982424. Bij het maken van een afspraak zal de doktersassistente vragen naar de reden van uw contact. Zij is daartoe opgeleid en doet dat om een zo goed mogelijke inschatting te maken van de aard en de spoedeisendheid van uw klachten zodat u zo goed en snel mogelijk geholpen kan worden.

Meer tijd nodig?

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van een afspraak, we kunnen er dan rekening mee houden in onze agenda.


Telefonisch spreekuur

Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Hiervoor kunt u zich ’s morgens aanmelden. De assistente zal vragen waar het om gaat en met u afspreken wanneer u door de huisarts wordt teruggebeld.


Uitslagen

Bel voor uitslagen het liefst ’s middags. In de ochtend kan het erg druk zijn vanwege het maken van afspraken. De uitslagen komen ‘s ochtends bij ons binnen en moeten dan nog verslagen worden door de huisartsen.

In verband met de privacy mogen wij de uitslagen NIET aan derden doorgeven. Kinderen vanaf 16 jaar moeten zelf contact opnemen met de praktijk.

Wanneer er een uitslag van bloed of van röntgenfoto’s bij de praktijk binnenkomt wordt de uitslag in het patiëntendossier door de huisarts gezet. De doktersassistente geeft de uitslag vervolgens aan u door.


Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. Als u wilt dat het huisbezoek dezelfde dag is moet u daar ’s morgens voor bellen.

De assistente beoordeelt, samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter, en de praktijk is rolstoeltoegankelijk. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Huisbezoeken worden zoveel mogelijk voor 13.00 uur gereden. Lukt dit niet dan neemt de doktersassistente contact met u op.