Overige informatie – Groepspraktijk Bachlaan – Bunschoten
Header afbeelding
Groepspraktijk Bachlaan
Chopinstraat 2B 3752 HR
Bunschoten

Terug naar overzicht

Overige informatie

Medisch dossier opvragen

Wanneer u uw medisch dossier wilt opvragen kunt u dit doen via de assistente. Zij zal u vragen om een NIEUWE USB stick (nog in de verpakking) bij ons in te leveren. Dit om virussen op onze PC te voorkomen. U kunt deze stick dan bij ons ophalen.

SOH

Vorig jaar heeft Anja Verweij de opleiding SOH gedaan. U kunt voor klachten als keelpijn, holte klachten, enkel problemen, wonden, neusbloedingen e.d. bij haar terecht. De assistente zal dan ook voor deze klachten een afspraak bij haar maken.

Huisartsenpost Eemland nieuw telefoonnummer

Per ingang van direct is het telefoonnummer van de huisartsenpost Eemland vernieuwd. Het nieuwe nummer is: 085 773 1100

Het is nog niet bekend wanneer het oude nummer uit de lucht gaat

Huisarts in opleiding

Van maart 2019 t/m maart 2020 zal Els Bruinewoud bij ons werkzaam zijn als huisarts in opleiding. Zij werkt voor de praktijk van dokter Hollweg, dokter Vossen en dokter van Wouw.

Ochtend en avondspreekuur

Momenteel zijn de spreekuurtijden wat uitgebreidt. Op maandagochtend is nu een extra spreekuur van 7.00 – 8.00 uur. Dit wordt gedaan door dokter Udo en dokter Vossen.

Op donderdagavond is een extra spreekuur van 17.00 – 18.00 uur. Dit wordt gedaan door dokter van Soelen en dokter Hollweg. In eerste instantie zijn deze spreekuren met name bedoeld voor mensen die buiten werktijd naar de huisarts willen.

Publicatiedatum: 04-06-2021